Hopscheuten in groep

Culinaire daguitstap
Geniet van een culinaire dag in Poperinge. Volg de hopscheuten van het veld tot op je bord.

PROGRAMMA

 

10.00 u. : Hopboerderij 't Hoppecruyt

Start je dag met een warm onthaal met koffie en hopcake. Landbouwster Benedikte leidt je rond op het hopbedrijf in Proven en vertelt je in geuren en kleuren hoe hopscheuten geteeld worden. Met een vleugje accordeonmuziek word je uitgezwaaid. 

 

12.30 u. : Hopscheutenlunch

’s Middags geniet je van een heerlijke hopscheutenlunch in een lokaal restaurant.

  • Aperitief
  • Voorgerecht met hopscheuten
  • Hoofdgerecht met hopscheuten
  • Incl. 2 consumpties (frisdrank, streekbier of huiswijn)

 

14.30 u. : Hopmuseum

In de namiddag breng je een bezoek aan het Hopmuseum, hét centrum voor hop & bier. Een gids vertelt je meer over de hop- en biergeschiedenis van Poperinge en de Westhoek. Een hoppig biertje vormt de perfecte afsluiter van een dagje hopscheuten.

 

16.30 u. : Einde van de dag

Naar top