Atelier Hortense

De bezieler en drijvende kracht achter Atelier Hortense is Greet. Niet Hortense zoals je misschien had gedacht, maar wel Greet, een dame die van aanpakken weet.

Een taartatelier ...

In de verbouwde maalderij maakt Greet ambachtelijke taarten, heerlijk gebak en zoete lekkernijen. Je kan de taarten en het gebak bestellen en meenemen of beter nog, kom ze ter plaatse opeten. Er is een ruim en gezellig koffiehuis. Je zit er met een dampend kopje koffie en een lekker stukje taart tussen de oude, industriƫle machines. Een combinatie van nostalgie en heerlijk hedendaags genieten.

... maar ook een eethuis.

Een gezellige plek waar je kunt komen lunchen of brunchen of genieten met familie of vrienden. Vlees of vegan? Deze keuze is er altijd! Duurzaamheid, smaak en kwaliteit staat centraal, er wordt zoveel mogelijk met lokale producenten en bio-producten gekookt.  

100% West-Vlaams streekproducten: Rode Berg Kaastaart en  Mousse van Zientje.

Het taartatelier en de bistro zijn open van donderdag tot zondag. De precieze openingsuren vind je op de website.

Naar top