Terminus

De familie Verheyde levert hier heel het jaar door, 7 op 7, kwaliteit: het vlees komt van hun eigen runderen, huisgemaakte bereidingen en wijnen zijn gewoonweg fantastisch. De traditionele keuken wordt hier eer aangedaan.

Hoewel de naam anders laat vermoeden, is dit restaurant het begin van een fantastische culinaire reis door een eerlijke keuken. Een pure keuken die steunt op ervaring, met een sterke hang naar authenticiteit op basis van lokale producten. Hopscheuten, asperges en Mazarinetaart komen steevast uit de streek.

De familie Verheyde fokt zelf kwaliteitsvee om dit principe efficiënt te huldigen. Van het veld tot op je bord zorgen ze voor een aanbod dat garant staat voor een unieke smaakbeleving. Een ruime kaart met een selectie vis-en vleesgerechten gecombineerd met een aantal seizoenstips garandeert een beklijvende smaakervaring. De vis selecteren ze zelf rechtstreeks van de boot uit Bologne!

Met de ‘Ladychef of the year (2018) achter het fornuis is genieten bijna een evidentie. Met Pieter Verheyde, de beste sommelier van het land, in huis bestaat de selecte wijnkaart uiteraard alleen maar uit aanraders.

Ook de traiteurservice haalt hetzelfde hoog niveau als het restaurant. Aarzel niet en check het uitgebreide aanbod via de website. Op die manier geniet je thuis of in je vakantieverblijf van de kwaliteit van alle lekkers. En mocht je ons niet geloven: “Stop zeker eens bij de laatste halte voor de Franse grens.

A tot Z

Naar top