Pegasus

Gastronomie op sterrenniveau in een droominterieur van decorateur Pieter Porters. Voeg daarbij de eigenzinnige keuzes van de familie Recour en je krijgt een florerende toplocatie die pure kwaliteitsbeleving centraal zet. De stijlvolle accommodatie is niet alleen qua design een lust voor het oog, hier worden alle zintuigen geprikkeld. Met zijn exclusieve wellness en toprestaurant Pegasus is Hotel Recour zoveel meer dan een viersterrenhotel.

Chef Bert Recour maakt er een erezaak van om met de pure smaken uit de Westhoek te werken. Hoeveboter uit Reningelst, brood met Sint-Bernardusbier, kazen van ‘an de schréve’, verse Noordzeevis op smaak gebracht met kruiden uit de tuin. Met de seizoenen als leidraad brengt Pegasus betaalbare gastronomie voor gepassioneerde levensgenieters. 

In het state-of-the art hotel heb je de keuze tussen acht romantisch ingerichte kamers of één van de zeven design kamers. Vlakbij het historische pand vind je nog vier gastenkamers die je vlotjes, al kuierend bereikt.

A tot Z

Naar top