Hoor je het al? Hoefgetrappel komt langzaam dichterbij. Boerenpaarden komen aangedraafd. Ze zijn klaar om jou mee te nemen. Met de huifkar verken je het Poperingse ommeland. Je houdt halt bij verschillende stops. Je passeert over landweggetjes, langs hopvelden en charmante boerderijtjes.

Klaar voor deze unieke rit?

De Poperingse Keikoppenroute

De Poperingse Keikoppenroute biedt zowel volledige als halve dagtochten met de huifkar aan. De naam “Keikoppenroute” verwijst naar de bijnaam van de Poperingenaars, die sinds de middeleeuwen zo worden genoemd wegens hun groot doorzettingsvermogen.

De Schipperkeshoeve

Franky en Melissa, twee mensen met een passie voor dieren, runnen samen de Schipperkeshoeve, gelegen op een boogscheut van Abele en de Franse grens. Tijdens hun huifkartochten geniet je van de Poperingse gastvrijheid in authentieke volkscafeetjes.

Huifkarren Au Nouveau Saint-Eloi

Proef de gezelligheid, de landelijke en authentieke sfeer van Au Nouveau St. Eloi. Je vindt er de nostalgie terug van een knusse bruine kroeg. Er valt steeds opnieuw iets leuks te beleven: een sfeervolle familiedag met de huifkar of een volksspelenwedstrijd met vrienden. Iedereen is welkom. 

Naar top