Wie wint de Toerismetrofee 2023?

Voor de 23e keer reikt de stad een trofee uit aan een persoon, bedrijf, organisatie of product die/dat zich verdienstelijk heeft ingezet voor het toerisme in de Hoppestad.

Met de oogst van de hopscheuten start in Poperinge het nieuwe toeristische jaar: de eerste buitenactiviteiten zijn een feit, het Hopmuseum opent de deuren en de eerste warme zonnestralen zorgen voor een deugddoende wandeling. Toerisme Poperinge kijkt uit naar een jaar vol recreatief plezier en een goedgevulde agenda.

Zonder hulp van de vele ge├źngageerde horecazaken, enthousiaste organisatoren, originele producten en gedreven gidsen kunnen de vele activiteiten niet waargemaakt worden. Daarom zet de stad graag iemand of een bedrijf in de kijker die/dat zich verdienstelijk heeft ingezet voor het toerisme in Poperinge. Voorwaarden voor de genomineerden zijn dat een vereniging/bedrijf tenminste 10 jaar actief is op toeristisch vlak en personen minstens 5 jaar in Poperinge wonen.

Ken jij een persoon, bedrijf of instelling, vereniging of product dat in aanmerking komt om de trofee, een beeld van Nele Boudry, in ontvangst te nemen? Tot 1 maart kun je een kandidatuur doorgeven.

NOMINATIEFORMULIER

Naar top