NL FR EN DE
mdf_0458.jpg

Hoppefeestenmenu

Wethuys - Watou

  • Degustatie: streekbiertje van den tap
  • voorgerecht - kabeljauw filet in Kapittel Blond-saus op een bedje van butternut puree met romanesco
  • hoofdgerecht -  St.-Bernardus gebraad met Hommelbier saus en een groene salade
  • dessert - sabayon op basis van huisbier Yedeghemse Tripel met pistache ijs

Prijs: 35 euro

Reserveer: 0497 85 68 38 / Mail

Amfora - Poperinge

Gerechten in de kijker

  • Stoofpotje van varkenswangetjes in triple Sint-Bernardus
  • Poperingse Hennepot met frietjes

Ook à la carte gerechten mogelijk

RESERVEER: 057 33 94 05 / Online

Spar De Rynck - Poperinge

Poperingse apero!

  • Pakket zonder bier 22,39 euro.
  • Kan besteld worden met bieren naar keuze

Bestel: 057 33 31 91 / online

Paterstafel - Watou

  • biersoepje als amuse
  • In de oven gebakken paté van het Limburgs Kloostervarken met seizoensalade vergezeld van confituur op basis van hopscheuten, dressing met bierazijn
  • In de pan gebakken eendenborstfilet. Huisgemaakte saus van sjalotten en „Houblonesse“ - caramel-saus op basis van hopscheuten en eau-de-vie van hopscheuten In „Fleur de Sel“ - boter uit Noirmoutier geplette „Mona Lisa“ aardappelen
  • „Hop“ - parfait: handgemaakt ijs van ei en room verfijnd met Hopsakei, Poperings levenswater, eau-de-vie gedistilleerd van vrouwelijke hoppebellen

Prijs : 37 euro

Reserveer: 0498 598 485 / Mail