NL FR EN DE
mdf_0458.jpg
04 december tot 31 januari 2021

WinterWoordenWandeling

WinterWoordenWandeling

Op een wandeltocht door het centrum van de stad lees en beleef je warme woorden aan acht gedichtenhaltes. De WinterWoordenWandeling is vanaf vrijdag 4 december open en dat voor de hele winterperiode.

Warme woorden op een wandeltocht door centrum Poperinge voor het hele gezin: dat is waar de WinterWoordenWandeling voor staat. De wandeling volgt de knooppunten. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte wandeling van 4,5 km of een lange van 7 km. Onderweg zijn er 6 of 8 gedichtenhaltes te ontdekken. Aan elke halte is er een gedicht voor volwassenen te lezen uit de bundel ‘Watou 2020, gedichten’ en ook een versje voor de kinderen.

Voor de kinderen zijn er niet enkel gedichtjes en verhalen op maat, maar zijn er ook leuke opdrachtjes. Gezinnen nemen de brochure mee op de wandeltocht en voeren ter plekke de opdrachtjes uit, of zitten ’s avonds gezellig rond de tafel om samen alles op te lossen. Op de webpagina staan er nog een aantal leuke extra’s zoals kleurplaten, extra opdrachten en voorleesfragmenten.

De wandeling maakt deel uit van de ‘Warm in arm’-campagne van Stad Poperinge, een campagne waarin de stad, samen met haar inwoners op zoek gaat naar warmte, hoop en verbondenheid. Stad Poperinge vraagt deelnemers om op een veilige afstand van andere recreanten te blijven tijdens de wandeltocht en aan de gedichtenhaltes, en om ten allen tijde de geldende lokale, regionale en nationale regelgeving (o.a. mondmasker) op te volgen.

Adresgegevens

  • 04 december tot 31 januari 2021
  • 09:00 tot 16:00

Meer info

Tijdelijk aanbod
Wandelen
Poperinge
Kerst

Prijzen

Prijs Gratis

Adresgegevens

  • 04 december tot 31 januari 2021
  • 09:00 tot 16:00