NL FR EN DE
minimal-colorful-quote-twitter-post-.jpg

Trio’s voor Hopkoninginverkiezing gezocht

Op zaterdag 16 september kiest Poperinge haar 36ste Hopkoningin en haar eredames tijdens de Bier- en Hoppefeesten. Enthousiaste kandidates kunnen zich aanmelden bij Toerisme Poperinge. De winnaars zullen Poperinge gedurende drie jaar vertegenwoordigen op binnen- en buitenlandse evenementen.

Axelle Van Bruwaene, Lieselot Goemaere, Charlotte Vallaeys, Séline Riquière, …. Wie wil de 36ste Hopkoningin van Poperinge worden? Wie wil de hoppestad vertegenwoordigen op binnen- en buitenlandse events vanaf september 2017 tot september 2020? Wie is trots op haar stad en wil samen met twee vriendinnen een fantastische avond in de spotlights beleven, … ? Regisseur Ben Vanhoucke en presentatrice Brunhilde Verhenne, Miss Belgian Beauty 2002, zorgen samen met de deelnemende trio’s voor een sfeervolle verkiezingsshow met muziek van L&A Band, Dirk Bauters en afterparty met Studio Brussel DJ Stijn Vandevoorde. Een live-act wordt later nog aan deze namen toegevoegd.

Kandidates tussen 18 en 25 jaar kunnen zich per trio inschrijven. De kandidates wonen in Poperinge of in een deelgemeente. Goeie eigenschappen van de deelneemsters: creativiteit, taalvaardigheid, graag in de spotlights staan, graag zingen en dansen, voldoende kennis hebben over Poperinge en de streek en in het bijzonder over toerisme, cultuur, streekgastronomie en hop. Van de kandidates wordt verwacht dat zij energie en tijd investeren in de voorbereiding van de verkiezing en bij winst ook tijd vrijmaken om Poperinge te vertegenwoordigen in binnen- en buitenland.

Het winnende trio wacht een unieke ervaring gedurende deze drie jaar. Als hopkoningin of eredame krijg je de kans om een aantal mooie reizen te maken naar het buitenland en heel wat mensen te leren kennen. Daarnaast zorgt het organiserend comité voor een mooie prijzenpot voor alle kandidates. De hoofdreis voor het winnende trio is een reis naar New York. Heb je zin om deel te nemen? Mail dan jouw gegevens en de gegevens van de twee eredames (naam, adres, leeftijd, gsm en mailadres) samen met jullie motivatie en een foto van jullie groep naar toerisme@poperinge.be. De inschrijvingen worden afgesloten op dinsdag 25 april om 12 uur.

Toegangstickets zijn te verkrijgen vanaf juni bij Toerisme Poperinge.