NL FR EN DE
nieuwsbrief_evite_header_groot-assebroekse-meersen.jpg

Stefans Pottery

Welkom bij Stefan en Carine!
Stefan bakt potten en het brood bij het ontbijt. Je vindt hem meestal terug in zijn pottenbakkersatelier. Hij geeft er cursussen en try-outs. Tussendoor werkt hij aan bestellingen of nieuwe creaties.
Carine is je gastvrouw. Je vindt haar ook meestal terug in het atelier, waar ze de glazuren maakt en meehelpt met Stefan.
Zie je Carine, dan zie je ook gewoonlijk een of meerdere katten – buiten natuurlijk – niets aan te doen.
In de B&B heerst een losse sfeer… ’s Ochtends bij het ontbijt is er gezellige achtergrondmuziek. Je snijdt er zelf je brood en geniet van de lekkernijen die voor je uitgezocht werden met een heerlijk kopje Nespresso-koffie. Je kan in de loop van de dag ook vrij gebruik maken van de keuken en de koelkast of diepvries verkennen naar een ‘goestje’ zoals ze dat in de Westhoek zeggen.
Je eigen koelkast kan je voorzien van je eigen aankopen. Of je kan komen neuzen in de automaten van de pottenbakkerij. Ook daar is het altijd gezellig en je bent er steeds welkom!
De kast in de inkom zit vol spelletjes – ga je gang. En er zijn genoeg terraszitjes of picknickbanken om heerlijk te genieten van de natuur en haar geluiden.

Meer info

Fietsen ter beschikking bij de uitbater
Privé parking openlucht
Rookvrij
Terras / balkon
Eigen tuin of park (niet omheind)
Speelruimte / speeltuin
Tv in de logieseenheid
Wifi (draadloos internet) overal
Cash
Gastenkamer
Roesbrugge-Haringe

Prijzen

Prijs Dubbel met ontbijt MAX p.p. € 55,00
Prijs Dubbel met ontbijt MIN p.p. € 42,50
Prijs Single met ontbijt MAX € 100,00
Prijs Single met ontbijt MIN € 75,00