NL FR EN DE
-2018hyacintenhelleketelbos--2815-29-bewerkt-1.jpg

Slagerij Vermeulen

St.Bernaduspaté, Hennepot, rillette en Watouse worst worden geflankeerd door zomers barbecuevlees of winterse stoofpotjes.
Ambachtelijk vakmanschap is geen evidentie meer in de moderne slagerij. Christiaan en Carine hebben er dan ook hun missie van
gemaakt om de artisanale slagerskunst hoog in het vaandel te blijven dragen. Met ervaring en kennis verwerkt de slager het vers
basisproduct tot de meest bijzondere delicatessen. Resultaat is een eindeloze lijst streekproducten die floreren dankzij hun versheid en pure smaak. Alles op basis van authentieke receptuur waar door de unieke troeven nog extra benadrukt worden.

Je kan er ook terecht voor originele verrassingsbroden, aperitiefhapjes, bereide gerechten, smout en frietvet! Je Westhoek specialist in vers vlees!

Meer info

Shop / winkel
Shop / winkel
Watou

Prijzen

Prijs Gratis