NL FR EN DE
img_3852.jpg

Schrijf je nu in voor ’t Rommelt op de Markt

Al voor de 24e keer kan je op 1 mei snuisteren en koopjes doen tijdens de rommelmarkt. De Poperingse rommelmarkt telt jaarlijks meer dan 400 standhouders. De jongste deelnemers kunnen hun speelgoed verkopen op de Kinderrommelmarkt aan Basisschool De Ster.

De rommelmarkt op 1 mei is een jaarlijkse traditie geworden. Op 24 jaar tijd is de antiek- en brocantemarkt uitgegroeid tot een van de grootste openluchtrommelmarkten van de regio in het voorjaar. Op meer dan 400 modules in het centrum van Poperinge verkopen standhouders hun schatten van op zolder. Enkel antiek en brocante zijn toegestaan. Wie wil deelnemen, kan zich inschrijven voor € 10 per module (tot 20 april). Na 20 april kost een module € 15. Alle informatie en inschrijven vind je hier of via 057 34 66 76.


Kinderen met een teveel aan speelgoed, kledij en spullen kunnen die dag terecht op de Kinderrommelmarkt op de parking van Basisschool De Ster. Alle kinderen tot 14 jaar, begeleid door een ouder en die wonen in Poperinge, kunnen hieraan gratis deelnemen. Deelnemers mogen hun koopwaar uitstallen tussen 8 en 9 uur. Er worden geen tafels voorzien. Inschrijven kan tot 25 april via mobielestokpop@poperinge.be of 057 33 20 83.