NL FR EN DE
23_westtoer-recreatie-2020-c-jan-dhondt-atelje-d--28groot-29.jpg

Poperinge griezelt

Griezel je mee tijdens Halloween in Poperinge? 

zaterdag 29 oktober, 14-17u, Vroonhof , 2 euro | POMPOENGOOIEN

Als een echte kogelstoter krijg je de kans om zo ver mogelijk je pompoen te gooien. Train alvast de armspieren en zoek de beste techniek om je pompoen zo ver mogelijk te krijgen.
De kapotte pompoenen worden verwerkt tot veevoeder door de Zonnegloed.

zaterdag 29 oktober, 14.30-16u, Hopmuseum, gratis | GRIEZELVOORLEESVERHALEN

Een verteller leest een gepast griezelverhaal voor. De krakende vloer en de gedoofde lichten van het Hopmuseum zorgen voor een griezelige sfeer. We eindigen met een drankje.
De kinderen worden volgens leeftijd opgedeeld in twee groepen.

zondag 30 oktober, 17-19u, gratis | TRICK or TREAT

Tijdens een Trick or Treat hullen de kinderen zich in hun griezeligste halloweenkostuum. Ze gaan op stap in hun buurt en mogen aanbellen aan bij de deelnemende huizen, met een affiche aan het raam,  waarbij ze ‘Trick or Treat’ zeggen. De bewoner kan kiezen: ofwel schrikken ze van het kindje in kostuum (trick) ofwel belonen ze het kind met een snoepje (treat). 

zondag 30 oktober, 18-21u, Vroonhof, 5 euro | POPERINGE GRIEZELT

In groep en onder begeleiding maak je een wandeling doorheen het centrum. Op verschillende plaatsen wordt halt gehouden voor een leuke en/of griezelige halloweenbeleving: een goochelaar, een verteller, een vuurshow, ...
Kinderen moeten onder begeleiding van een volwassene zijn. Tickets

maandag 31 oktober, CG Ghybe | GRIEZELFILMS

Zetel je neer in de cinemastoeltjes van CC Ghybe en geniet van griezelfilms voor jong en oud. Om 14u staat de familiefilm 'Gruwelijke rijmen' op het programma gevolgd door 'A Nightmare on Elm Street' om 18u. Meer horror om 21u met 'The Neon Demon'. 

maandag 31 oktober, 13.30-20.45u, zwembad De Kouter | HALLOWEEN POOL PARTY

Kom zwemmen in een griezelige sfeer. De inkom is versierd en de zwemhal aangepast met licht- en geluidseffecten. De whirlpool toveren we om in een soepketel met rood bloed water. De versiering blijft hangen gedurende de rest van de herfstvakantie.