NL FR EN DE
46-westtoer-genieten-en-kids_jan-d_hondt_b_ad-2017-klein.jpg
07 juli 2022

Parkconcert // LunAcoustic - West Corner Brass Band

Parkconcert // LunAcoustic - West Corner Brass Band

LunAcoustic.. 1 gitaar, 2 stemmen. Puur, akoestisch, zo live als maar kan. 2 mensen met een passie voor muziek en voor elkaar. Nancy Neut en Dirk Derdaele vormen al meer dan tien jaar een stevig koppel dat ook stevig op het podium staat. Ze brengen live liedjes die je kent, bijna vergeten was, en nu en dan één van hun eigen songs. Geen genre wordt uit de weg gegaan, Nederlands, Engels, pop, rock, kleinkunst... alles kan en mag. Echte muziek, echte mensen.

Wat eind 2014 begon als een ideetje tijdens de lessen samenspel aan de muziekacademie van Poperinge, groeide uit tot dé brass band van de Westhoek.

Ondertussen staat de West Corner Brass Band garant voor een FULL BRASS POWER feestje met eigen interpretaties van popklassiekers en enkele standards uit het Amerikaanse brass genre. De band besloot onlangs om in schoonheid af te sluiten met een laatste tour in de zomer van 2022. Ze spelen met volle goesting nog eens in hun hometown Poperinge en toveren het stadspark om tot één grote dansvloer.

Adresgegevens

  • 07 juli 2022

Meer info

Concert
Tijdelijk aanbod
Poperinge

Prijzen

Prijs Gratis

Adresgegevens

  • 07 juli 2022