NL FR EN DE
46-westtoer-genieten-en-kids_jan-d_hondt_b_ad-2017-klein.jpg

Pop-up Zomerbars

Hou voor/tijdens/na een fiets- of wandeltocht door het mooie hoppeland even halt op unieke locaties om de innerlijke mens te versterken. Tijdens de vakantie poppen er op onverwachte plekjes leuke zomerbars op. Check online de openingsuren.

ier is het heerlijk vertoeven tussen hartelijke mensen, een natuurrijke omgeving die een boeiende geschiedenis uitstraalt. Het terras wordt uitgebaat door ijs- en eethuis Goeste (Poperinge) in samenwerking met personen ondersteund door De Lovie vzw. Een prachtig voorbeeld van inclusief sociaal ondernemen. We verwennen je met lokaal en huisgemaakt lekkers. 

Krombeekseweg 82, Poperinge
Open van 26 juni t.e.m. 4 september 2022, van 11u tot 18u, gesloten op dinsdag

Naast de talrijke horecazaken in het centrum van Watou kan je op het plein terecht voor een snelle hap en ijsjes tijdens het Kunstenfestival Waotou. 

Watouplein, Watou
Van 2 juli t.e.m. 4 september. Niet op dinsdag.

Onder de kerktoren in hartje Haringe vind je de Komeere pop-up. Op zaterdag en zondag geniet je er van huisgemaakte taart, koffie en thee. Op de kaart staan ook wisselende streekbieren, wijn en picon. Proef ook eens de zelfgemaakte limonade! Ideaal te combineren met een wandeling langs het Dode IJzerpad. 

Haringeplein 5, Haringe 
Open van 3 juni tot en met 30 september 2022

In het charmante dorpje Haringe (deelgemeente van Poperinge) vind je zomerbar 'T(h)of in Haringe'. Je kan er in de tuin of aan de bar genieten van een lekkere cocktail, mocktail of streekbiertje met een tapashapje. Voor de kinderen is er een trampoline en een speelhuisje aanwezig. 

Moenaardestraat 71, Haringe 
Open van 18 juni t.e.m. 17 september 2022 op woe, do en vrij vanaf 16u. Op zaterdag, zon- en feestdagen vanaf 10u30.

Kleinschalig, gezellig pop-up zomercafé in Krombeke. Vlakbij de Sixtusbossen kom je terecht op het gezellige terras van Katy. Geniet er tijdens het weekend van een heerlijke streekbiertje of wijntje. Bij minder goed weer kun je schuilen in het gezellig caféetje.

Barlebuizestraat 2a, Krombeke 
Open van 20 mei tot en met 18 september 2022. Vr en za: 15u-23u. Zon- en feestdagen: 10u30-22u. 

Net als Restaurant en Hotel de la Paix staat Jardin 'O Sud voor een hip en kwaliteitsvol kader. Allerlei planten, boompjes en struiken zorgen voor een oase van groen in het stadscentrum. Op de kaart staan lekkere snacks en zelfontworpen cocktails. Vanaf de middag baadt de tuin in de zon en waan je je op vakantie in het verre zuiden.

Grote Markt 20, Poperinge (ingang via parking Gasthuis en Oude Kliniek

In De Gele Deur kan je genieten van een lekkere kop koffie of thee met zelfgebakken taart, een streekbiertje en een aperitiefplankje. Je bent tevens welkom in het winkeltje waar een wisselend aanbod van unieke producten en creaties worden aangeboden.

Vijfhoekstraat, Watou
Vrijdag-zaterdag-zondag-maandag van 14u-20u

IJzerfun staat voor 'plezier op en aan het water'. Ontdek een uniek stukje oase langs de IJzer, dicht bij het dorpshart van Roesbrugge! Foodtrucks en bar aan de oever. Verhuur van kano, kajak, roeiboot,... Animatie voor groot en klein.

Bergenstraat 2, Roesbrugge
Van zaterdag 16 juli t.e.m. 31 juli  vanaf 13u.