NL FR EN DE
mf__0144x.jpg

Logiesboek Vlaanderen Vakantieland

Vandaag verschijnt, na een jaar afwezigheid, de nieuwe editie van het logiesboek ‘Vlaanderen Vakantieland’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Ook het nieuwe, nog meer uitgebreide aanbod logies is op de website consulteerbaar.

Het ‘Vlaanderen Vakantieland’ logiesboek is al jarenlang een vaste waarde. Door corona verscheen er geen logiesboek in 2021, maar nu is er het nieuwe boek voor 2022. Deze editie bevat 366 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de Vlaamse regio’s, aan de kust of in de stad.

Het aanbod op de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be steeg intussen sterk. Dit is te verklaren door de extra interesse in vakantie in eigen land, in de hand gewerkt door corona. En er zijn handige zoekcriteria op thema’s, capaciteit, omgeving en activiteiten. De campagne 2022 start met een ruim aanbod van meer dan 1.300 adresjes op de website.

Vanaf 2 december is het nieuwe logiesboek ook gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.