NL FR EN DE
mdf_0458.jpg

Bart Cafmeyer presenteert: " 't Was ol weg!"

100 jaar na de feiten brengt Bart Cafmeyer een intense vertelling over de eerste jaren na de Grooten Oorlog en over hoe de Westhoek als een Feniks uit zijn as herrijst. Stefan Vancraeynest schreef het scenario en Kobe Sercu zorgt voor de muziek.

Een unieke voorstelling die ideaal is voor een kleine publiek: een verduisterde zaal, een aandachtige groep en veel goesting om te spelen zorgen voor een perfecte setting voor dit ontroerend maar ook van humor voorzien verhaal.

't Was ol weg!

Meer dan honderd jaar geleden ging de wereld ook in lockdown. Oorlogskoorts en Spaanse griep hadden de mensheid in hun greep. Maar gelukkig kwam aan al die ellende een einde. Carolus - zeg maar Karel - vertelt over zijn gezellige ondergrondse abri, over zijn ontmoetingen met de koning en de president van Amerika, het dorp dat verrijst uit de as en vooral z'n beste maat Fritz, z'n trouwe hond. Doorspekt met prachtig-intense liedjes van Kobe Sercu is de vertelling " 't Was ol wèg' een aanrader voor al wie gelooft dat na de donkerste regen een gouden zon verschijnt!

De premièrevoorstellingen vinden plaats op:

  • 10/11 – 20.15 uur – standaardprijs 8 euro
  • 11/11 – 17 uur – standaardprijs 8 euro

De voorstelling duurt 75 minuten.

Bestel hier je tickets. 

Organisatie Toerisme Poperinge i.s.m. Events Outside the Box