NL FR EN DE
mf__0144x.jpg
01 maart tot 31 maart 2020

Maand van de hopscheuten

Maand van de hopscheuten

Proef de unieke smaken van de hopteelt in de vele streekbieren én tijdens het hopscheutenseizoen. Hopscheuten, de jonge uitlopers van de hopplant, worden zeer zorgvuldig met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd aan de restaurants. Laat je in maart verwennen door de culinaire voorjaarstoppers van onze chefs! Dertien restaurants serveren de hopscheuten in maart 2020. De chefs bereiden ze elk op hun manier. Kies jouw favoriete restaurant: Hartig, Manoir Ogygia, In De Leene, Passage, 't Blauwershuys, 't Hommelhof, Kwizien Katrien, Restaurant Pegasus, Hotel-Restaurant Amfora, De Paterstafel, Hotel-Restaurant Callecanes, Terminus en Hostellerie Saint-Nicolas (Elverdinge). Vermeld bij reservatie zeker dat je voor de hopscheuten komt want de scheuten worden dagvers aangeleverd. Smakelijk!Bron: UiTinVlaanderen.be

Adresgegevens

  • 01 maart tot 31 maart 2020
  • 12:00 tot 23:59

Meer info

Tijdelijk aanbod
Onbepaald
Gastronomie
Poperinge

Adresgegevens

  • 01 maart tot 31 maart 2020
  • 12:00 tot 23:59