Proef de unieke smaken van de hopteelt in de vele streekbieren én tijdens het hopscheutenseizoen. Hopscheuten, de jonge uitlopers van de hopplant, worden zeer zorgvuldig met de hand geoogst en kraakvers aangeleverd aan de restaurants. Laat je in maart verwennen door de culinaire voorjaarstoppers van onze chefs! Vermeld bij reservatie zeker dat je voor de hopscheuten komt want de scheuten worden dagvers aangeleverd. Smakelijk!
Hartig is niet zomaar een naam, maar ook echt een concept waar gezelligheid voorop staat. In de zaal zorgt Jolien voor een hartelijk onthaal. Als beenhouwerszoon kan de chef Bram zijn voorliefde voor rundvlees niet verbergen.
Dirk en Etchel ontvangen je graag in hun restaurant. Hier smaakt ongecompliceerd en tijdloos genieten naar meer. Elke maand een gastronomisch menu volgens de seizoenen.
’t Hommelhof in Watou is al meer dan 30 jaar een trefpunt voor lekkerbekken met een voorliefde voor de bierkeuken. Met een ongelofelijke productkennis serveert chef Stefaan smaakvolle gerechten.
In dit charmehotel kan je 's avonds terecht in het romantische kasteeltje voor een bistro of verfijnd diner waarin seizoensgebonden ingrediënten verwerkt worden tot wondermooie borden.
Genieten in het hart van het hoppeland begint bij een bezoek aan La Paix. Al meer dan 25 jaar kun je er terecht voor een overheerlijke maaltijd. Samen met onze nieuwe chef Gertjan Kiebooms (afgestudeerd aan hotelschool Ter Duinen) willen we een seizoensgebonden keuken serveren waar kwaliteit voorop staat.
Hopscheuten à la carte of in menu: alle begeleidende ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen en laten de subtiele, fijne en delicate smaak van de hopscheut tot uiting komen.
Geniet in dit rustige restaurant van verse producten en heerlijke specialiteiten. Chef Kurt en gastvrouw Nancy laten je proeven van hedendaagse gastronomie in een huiselijke sfeer.
Het huis van Katrien, gelegen te midden de natuur van het West-Vlaamse Proven, vormt het decor voor kookworkshops. Kom met vrienden, familie of collega's voor een leerrijke ontspannen activiteit en sluit de kooksessie af met een sfeervol tafelmoment.
In dit gezellig restaurant ontvangen Stefan en zijn team je voor een verzorgde maaltijd of een kleine honger, het nuttigen van enkel een lokaal biertje of dessert is eveneens mogelijk.