NL FR EN DE
omslagfoto-met-groepsfoto.jpg

L'heritage Poperinge

Bij Goeste beleef je ambacht en korte keten. Dagelijks gaan ze op zoek naar de beste lokale producten uit de Westhoek en Noord-Frankrijk. Bieren uit één van de beste bierregio’s ter wereld. Topwijnen uit het glooiende Heuvelland. Fijne koekjes, heerlijke
chocolade, koffie, tuinsappen, maar ook liefhebbers van hartig vinden hier hun goesting. Lokale groenteboeren, hoeveslagers, kaasmakers, ze maken het ons makkelijk om je te verblijden met verrassende streeksmaken. Ze doen dit alles met volle goesting omdat ze geloven dat korte keten beter, socialer en duurzamer is.

In de Goeste Boetiek vind je meer dan 450 streekproducten. In 2017 opende in Poperinge de streekproductenwinkel l’Heritage. Recent werd deze omgedoopt tot “Goeste Boetiek”. Je vindt er meer dan 450 verschillende streekproducten en het ijs van l’Heritage. Kom langs voor een take-away ijsje, stel zelf je streekgeschenk samen of verwen jezelf met een Westhoekbiertje. Het huisgemaakt ijs van l’Heritage maken ze volgens dezelfde waarden: verse hoevemelk van boer Geert, echte vanillestokken, kleinfruit uit de streek, bier,... Ze willen je ook graag tonen hoe ze het al 25 jaar op onze manier doen. Want er is de laatste jaren zeer veel veranderd, maar aan de familierecepten wordt er niet geraakt. Je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een workshop met je vrienden of vereniging.

Op zoek naar echte streekbeleving? Boek jouw Bak Vol Goesting, een complete box gevuld met enkel streeklekkers. Bestek, servies en picknickdekentje inbegrepen. Kies de Drop-de-bak-service en we zetten je picknick klaar op een unieke picknicklocatie in de Westhoek naar keuze. 100% genieten! Daguitstap per fiets gepland? We kunnen de picknick ook voorzien in een handige koelrugzak.

Meer info

Shop / winkel
Poperinge

Prijzen

Prijs Gratis