NL FR EN DE
23_westtoer-recreatie-2020-c-jan-dhondt-atelje-d--28groot-29.jpg

Bezoekboerderij den Overdraght

De zorg voor schapen en koeien staat hier centraal. De kleine lichtbruine Jerseykoeien zorgen voor smaakvolle romige melk en de oude schapenrassen zijn leveranciers van wol en overheerlijk vlees. Filip en Ann ontvangen je hier graag op hun glamping, of voor een rondleiding of workshop.

Wil je de boerderij spelenderwijs beter leren kennen, dan is de BoerenRoute een aanrader. Het is een educatief parcours dat je als gezin zelfstandig aflegt met spel-, doe- en denkopdrachtjes. De BoerenRoute is geopend van de paasvakantie tot en met de herfstvakantie.

Adresgegevens

Meer info

Actieve hoeve
Pretpark
Kindvriendelijk
Educatieve programma's
Parking
Groepsrondleiding
Shop / winkel
Toilet
Poperinge
Activiteiten voor kinderen
Actief in groep
Kinderattracties
100 pct Actief Landbouwbedrijf
100 pct Vers vlees
100 pct Zuivel
Ontspanning
Proef de boerderij
Toeristisch relevant

Prijzen

Standaard Gratis
Extra info Bedrijfsbezoek: • Bezoek aan diervriendelijke serrestal van de Jerseykoeien met intelligente melkrobot • Wandeling in de weide met uitleg van de 4 schapenrassen • Uitleg a.d.h.v. demo ambachtelijke wolbewerkingen • Afsluiten met hapje lamspaté vergezeld Jersey-ijsje of streekbiertje Prijs: prijs op aanvraag - max. 40 pers. Duur: 2u Wanneer: bij voorkeur op dinsdag, woensdag en zaterdag, niet op donderdag en zon- en feestdagen, steeds op afspraak Doe-activiteiten: vraag naar de mogelijkheden Wanneer: bij voorkeur op woensdag en zaterdag, niet op maandag en vrijdag en zon- en feestdagen, steeds op afspraak

Adresgegevens