NL FR EN DE
mdf_0458.jpg
31 oktober 2020

Griezelen in het park

Griezelen in het park

Het Burggraaf Frimoutpark zal omgetoverd worden tot een halloween-tafereel. In groepjes van 25 personen word je door het park gegidst. Onderweg brengen een 20-tal acteurs het verhaal van enkele bizarre Poperingse figuren: de bultenaar, de hopduvel, de strijd onder de Poperingse heksen enzovoort. De personages worden vertolkt door acteurs van theatergezelschappen Ic Dien en Langhoirs Victorines.

Met animatie en licht en geluid wordt Halloween tot een levendig geheel gebracht. Het gezellige stadspark wordt voor de gelegenheid omgetoverd in een schrikwekkende omgeving. Kom je onderdompelen in de halloweensfeer en bibber mee in het park!

De organisatie is een samenwerking tussen stad Poperinge, Events outside the box en theatergezelschappen Ic Dien en Langhoirs Victorinen.

Praktische info:
- Het startpunt is de ingang van het Burggraaf Frimoutpark (kant van de Komstraat), het eindpunt is voorzien ter hoogte van, Veurnestraat 11.
- Er start een wandeling om 17u30, 18u, 18u30, 19u, 19u30, 20u, 20u30 en 21u. Je kiest het tijdsslot bij reservatie. De tocht duurt anderhalf uur.
- Tickets kosten € 5 (MIA-tarief €1) en kunnen besteld worden via www.poperinge.be/webshop. Reservatie vooraf is noodzakelijk!
Een eigen mondmasker is verplicht.
Richtleeftijd is vanaf 10 jaar.

Meer info

Tijdelijk aanbod
Onbepaald
Kindvriendelijk
Poperinge

Prijzen

Standaard € 5,00
Extra info Basistarief: € 5 MIA-tarief: € 1