NL FR EN DE
23_westtoer-recreatie-2020-c-jan-dhondt-atelje-d--28groot-29.jpg

Fietsnetwerk Westhoek

Stippel je eigen fietsroute uit aan de hand van de knooppunten. Aan kroegen, cafeetjes en restaurants is er onderweg geen gebrek en ook hoeveijsjes zorgen voor de nodige verfrissing. Het fietsnetwerk Westhoek is ruim 1.100 kilometer fietsplezier door de groene, vlakke polders, over glooiende heuvels en langs historische stadjes, pittoreske dorpen en getuigen van de Eerste Wereldoorlog. Het netwerk loopt ook door over de grens naar de zuidelijke Franse Westhoek.

Het Fietsnetwerk Westhoek, dat is ruim 1110 kilometer fietsplezier door de groene, vlakke polders, over glooiende heuvels en langs historische stadjes, pittoreske dorpen en getuigen van de Eerste Wereldoorlog. Stippel zelf je fietsroute uit en geniet van knooppunt tot knooppunt. De onmisbare fietsnetwerkkaart leidt je naar de leukste plekjes. De groen-witte bewegwijzering wijst je in twee richtingen de weg.

Het fietsnetwerk Westhoek vierde zijn 10de verjaardag. Reden genoeg om het tracé volledig te vernieuwen. Andere knooppunten, verbeterde trajecten en nieuwe parcours, kwestie van het fietscomfort nog te verbeteren.

Meer info

Fietsen
Abele
Haringe
Krombeke
Poperinge
Proven
Reningelst
Roesbrugge-Haringe
Watou
Prijs € 9,00