NL FR EN DE
westtoer-c-jan-drhondt-.jpg
15 mei tot 31 juli 2021

FC De Kampioenenzoektocht

FC De Kampioenenzoektocht

Van 15 mei tot 31 juli zijn we allemaal even ‘kampioen’ in Poperinge. De populaire TV-reeks is aanwezig in de Hoppestad met een zoektocht voor jong en oud. Via filmfragmenten geven de acteurs opdrachten aan de deelnemers. Een fijne familie-activiteit in het rustgevende landschap van Poperinge én met de herkenbare figuren van FC De Kampioenen als hoofdrolspelers.

De fietszoektocht van een 20-tal kilometer brengt je langs de mooiste plekjes van Poperinge, zowel in de binnenstad als daarbuiten. Onderweg kun je QR-codes scannen waarachter telkens een filmpje zit met een vraag of opdracht van de acteurs. De oplossing van elke opdracht kan genoteerd worden op het antwoordblad, dat terug kan ingeruild worden op dienst Toerisme tegen een leuk aandenken.

De zoektocht kan ook in een wandelvariant gedaan worden van ongeveer 8 km. Of maak het extra leuk en neem de skeelers, step of go-cart mee voor de kinderen!

De zoektocht kan worden afgehaald op de dienst voor toerisme, of downloaden via https://www.poperinge.be/fcdekampioenen.

Meer info

Tijdelijk aanbod
Fietsen
Kindvriendelijk
Poperinge

Prijzen

Prijs Gratis