NL FR EN DE
mf__0144x.jpg

Eethuis 't Peirdekot

De naam van ons eethuis is West-Vlaams voor stal met paarden, een duidelijke verwijzing naar het landbouwverleden van de camping. Alhoewel verleden? ’t Bardehof is nog steeds een thuis voor paarden. In het eethuis serveren we aan onze campinggasten, maar ook aan toevallige passanten en toeristen, eenvoudige, maar lekkere gerechten. Het menu varieert in functie van het seizoen en is beperkt tijdens de week, maar uitgebreider in het weekend.

Bij mooi weer is ons terras the place to be voor een lekker ijsje of een fris streekbiertje. Als passant met een elektrische fiets kan je je batterij opladen aan onze laadpunten terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

De naam van ons eethuis is West-Vlaams voor stal met paarden, een duidelijke verwijzing naar het landbouwverleden van de camping. Alhoewel verleden? ’t Bardehof is nog steeds een thuis voor paarden. In het eethuis serveren we aan onze campinggasten, maar ook aan toevallige passanten en toeristen, eenvoudige, maar lekkere gerechten. Het menu varieert in functie van het seizoen en is beperkt tijdens de week, maar uitgebreider in het weekend. Bij mooi weer is ons terras the place to be voor een lekker ijsje of een fris streekbiertje. Als passant met een elektrische fiets kan je je batterij opladen aan onze laadpunten terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Meer info

Krombeke