NL FR EN DE
mf__0144x.jpg

Box toeristische autoroutes 14-18

Deze handige verzamelbox bundelt de zes toeristische autoroutes 14-18.

Deze handige verzamelbox bundelt de zes toeristische autoroutes 14-18:

Ypres Salient - Van slagveld tot slachtveld: Deze autoroute vertelt het verhaal van het front rond Ieper.

Frontleven - Little Paris en de hellepoort: Deze autoroute verkent het frontgebied tussen Poperinge en Heuvelland en vertelt onder meer het verhaal van de stad achter het front (Poperinge), van de Slag om de Kemmelberg en de Mijnenslag van 1917 in Mesen-Wijtschate.

Vrij Vaderland - Een koninkrijk in zakformaat: Deze autoroute verkent 'Vrij Vaderland', het enige stukje onafhankelijk België dat voor een groot deel letterlijk en figuurlijk achter de IJzer ligt. De streek met Veurne, Houtem, Lo en De Panne is gedurende vier jaar tijdelijk het centrum van het land.

IJzerfront - De zee als bondgenoot: Deze autoroute verkent het gebied tussen Nieuwpoort, Diksmuide en Koekelare en laat je kennis maken met het verhaal van de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Niemandsland - Een front in beweging: Deze autoroute volgt het wisselend strijdtoneel tussen de geallieerde en de vijandelijke sector rond Diksmuide en Langemark-Poelkapelle.

Pionier - Duitse betonmeesters in de loopgraven: Deze autoroute verkent vooral de Duitse frontstreek 1914-1918. Vandaag vormt deze regio een grensoverschrijdend gebied met Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen.

Meer info

Battlefield tours
Autoroutes
Wereldoorlog 1
Abele
Haringe
Krombeke
Poperinge
Reningelst
Watou
Prijs € 30,00