NL FR EN DE
23_westtoer-recreatie-2020-c-jan-dhondt-atelje-d--28groot-29.jpg

Bier & foodpairing deluxe - Wa-na-tou

Sales manager Marco Passarella neemt je als host mee door de geschiedenis van de brouwerij en stelt alle St.Bernardus bieren één voor één aan je voor. Marco’s Masterclass laat je niet enkel letterlijk en figuurlijk proeven van de bieren, de ‘Hemelse Nectar’ wordt eveneens begeleid door verschillende bijpassende gerechten van Coeur de Boef.

Coeur de Boef is het project van uitgeweken Werviknaar Pieter Declercq en is de logische stap na zijn culinaire avonturen bij De Kleine Chef en VTM Koken. Hij volgde een opleiding bij Spermalie om nadien jarenlang onder zijn alter ego Hot Cuisine de Pierre culinaire events te organiseren en smakelijke content te produceren. Nu is er dus Coeur de Boef waarmee hij ten velde trekt en events van een smaakvolle inhoud voorziet. Pieter werkte eveneens mee aan het boek ‘St.Bernardus: Het verhaal van een abdijbier dat er eigenlijk geen is’ en verschillende recepten op de website van de brouwerij zijn ook van zijn hand.

Deuren: 11u30 / Aanvang: 12u

Meer info

Speciale markt
Watou

Prijzen

Prijs € 58,00