Gepubliceerd op  dinsdag 25 juni 2024 om 15:30 uur
Het geluid van muziek vult deze zomer de stad. Van intieme tuinconcerten tot bruisende festivals, er is voor ieder wat wils.

Parkconcerten

Het Burggraaf Frimoutpark is elk jaar de uitvalsbasis voor de zomerse parkconcerten. In de maanden juli en augustus kan je er genieten van heerlijke muzikale avonden met ook talent van eigen bodem. 

Op donderdag 4 juli, 11 juli, 18 juli, 8 augustus en 15 augustus om 20u / Meer info

 

Garden Concerts Talbot House

Talbot House opent zijn tuin voor betoverende avonden met live muziek. Een mooie mix van artiesten en talent van eigen bodem treden er op. Naast muziek geniet je er tevens van een lekkere hap. 

Op woensdag 10 juli, 31 juli, 14 augustus en 6 september om 19u30 / Meer info

 

Orgelconcerten Haringe

De zomerse Orgelconcerten Haringe hebben een uitgelezen programma uitgewerkt met een schare aan topmuzikanten. Het Van Peteghemorgel uit 1778 is een van de meest iconische historische orgels van ons land en trekt heel wat luisteraars en organisten aan uit uit binnen- en buitenland.

Op vrijdag 5 juli, 19 juli, 2 augustus en donderdag 15 augustus / Meer info

 

Marktrock Poperinge

Al 37 jaar de muzikale afsluiter van de zomer in Poperinge. Dit gratis familiefestival op de Grote Markt strikte heel wat topartiesten voor de affiche. 

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus / Meer info

 

Watou Live

Ook deze zomer brengt het Kunstenfestival een boeiend evenementenprogramma met een fijne mix van poëzie en muziek. Tijdens Watou Live ontdek je tal van performances, concerten en boeiende ontmoetingen. Op het programma gevestigde namen, maar vooral veel aanstormend talent.
Heb je een festivalticket? Dan kan je al dat moois gratis meepikken.

Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! / Meer info

 

Café-optredens in Het Mysterie

In Volksspelencafé Het Mysterie worden regelmatig concerten georganiseerd volgens het principe 'freegift', een avond waar muziek, drank en eten inbegrepen is. 

Op 27 juni, 10 juli, 9 augustus, 28 augustus vanaf 19u30 / Meer info

Naar top