Gepubliceerd op  dinsdag 14 nov 2023 om 13:29 uur
Winter in Poperinge zorgt voor gezelligheid tijdens de eindejaarsperiode en brengt je in opperste feeststemming.

Een Britse kerst bij Talbot House

In Talbot House beleef je een echte Britse Kerst inclusief kerstshopping, een quiz voor kids, een historisch kerstverhaal & natuurlijk duizenden lichtjes! Schuif op 15-16-17 december aan bij één van Tubby's befaamde Dinner Parties voor een gastronomisch Brits kerstmaal. Tussen de gangen door neemt de gastheer je mee op sleeptouw doorheen de historische kerstverhalen van de Britse soldatenclub.

Schemerwandelingen

Ontdek de duistere en mysterieuze kantjes van Poperinge tijdens deze begeleide avondwandeling op zaterdagavonden in december en januari.

Overdekte kerstmarkt en schaatspiste

Op de Grote Markt staat een overdekte kerstmarkt opgesteld, de chalets worden uitgebaat door 10 Poperingse verenigingen. Tijdens de weekends staan bands en DJ’s op het podium. Dagelijks kan er vanaf 14u geschaatst worden of maak een ritje op de nostalgische paardenmolen die opgesteld staat voor het stadhuis. 

Kerstshopping 

Koop lokaal en maak kans op leuke prijzen tijdens de eindejaarsactie. Bij meer dan 70 lokale deelnemers kun je deelnemen aan deze stempelactie. Op zondag 17 december is er shoppingzondag met tal van animatie, muziek en koopacties. Om 18u volgt een spektakelvuurshow op de Grote Markt.

Nieuwjaarsreceptie

Winter in Poperinge wordt op zondag 7 januari afgesloten met een feestelijke en gratis nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Poperinge. Hef het glas op 2024, geniet van frietjes van Aviko en zing uit volle borst mee met Vlaanderen Zingt

Naar top