Gratis workshops marketing voor ondernemers.

Voor ondernemers blijft het belangrijk om in te zetten op nieuwe doelgroepen. De nood aan een wervende communicatie en een aantrekkelijk online profiel is dus meer dan ooit relevant. Daarom biedt Westtoer dit najaar gratis workshops aan om jou als ondernemer uit de Westhoek hierbij te helpen.

Schrijf je in

  • Maak je zaak onweerstaanbaar! maandag 18 september, 14-17 u, Esenkasteel
    Hoe verover je een unieke plek in de markt? En op welke manier zal een onderscheidende positionering jou daarbij helpen? In deze workshop leer je de échte sterktes van je aanbod (her)kennen. Met de insteken uit de workshop ben je in staat om zelf je concept en website onder de loep te nemen. Je krijgt nieuwe inzichten om jouw zaak nog opmerkelijker in de markt te zetten voor jouw doelgroep(en).
  • Overtuig met wervende communicatie! woensdag 20 september, 9-12u, Esenkasteel
    Op welke communicatiekanalen moet jij focussen om jouw doelgroep(en) te bereiken? En hoe pak je dat concreet aan? In deze doe-workshop leer je de knepen van inspirerende, prikkelende én wervende communicatie. Je verplaatst je in de schoenen van jouw ideale klanten en bepaalt de verhaallijnen van je sociale media kanalen, e-mailings, ... Tijdens de workshop leg je de basis voor jouw communicatieplanning.
  • Haal meer uit je website met Google GA4-Analytics! donderdag 28/09, 18u30-21u30, Esenkasteel
    Google Analytics 4 is de nieuwe update van Google Analytics. Sinds juli 2023 is deze versie de enige bruikbare Google Analytics. Met deze gratis tool analyseer je alles wat er gebeurt op je website. Wie zijn mijn bezoekers? Welke pagina’s bekijken ze? Welke acties ondernemen ze? Deze doe-workshop is erop gericht om jou deze tool vlot te leren gebruiken, de resultaten van je website te interpreteren én te verbeteren.

Noteer ook alvast FORUM WESTHOEK in je agenda, een ontmoetingsmoment voor logies en toeristische infopunten in de Westhoek op dinsdag 10 oktober 2023 om 18u30. Meer info volgt.

Naar top