Den Gouden Arend

In het hartje van Roesbrugge, op nummer 1, vindt u brasserie Den Gouden Arend.

Een ideale start- of stopplaats voor fietsers, wandelaars of toevallige passanten. Laat u voor, na of tijdens uw activiteiten verleiden door ons gezellig interieur en vriendelijke glimlach.

Tijdens de zomer op het terras, tijdens de winter voor onze haard, altijd de sfeer die u zoekt.

Brasserie Den Gouden Arend koppelt lekkere gerechten met eigen bieren. Daarnaast is er ook een huisgemaakte picon, alsook een eigen gin, zijnde de Poperingse Gin.

Klanten die niet reserveerden hebben de keuze uit de kleine kaart en het dagaanbod. Voor klanten die reserveren zijn er meer mogelijkheden. Op deze manier garanderen wij 100% versheid van de gerechten.

Contacteer ons gerust voor het aanbod!

Onze gerechten worden doorlopend geserveerd. Bovendien worden tussen 14u en 18u ook onze dagelijks vers bereide bierwafels geserveerd. Laat u niet afschrikken door de alcohol in de wafel. Die verdampt namelijk volledig tijdens het bakken, waardoor ook de allerkleinsten kunnen smullen van deze heerlijkheid.

Wat onze tripel amber wel doet is ervoor zorgen dat de wafels heerlijk luchtig worden en een unieke smaak verkrijgen. Geloof ons, mensen komen terug voor meer!

Afhankelijk van het seizoen wordt de dessertkaart aangevuld met andere lekkernijen.

Inspelend op de vele vakantiehuizen die de streek rijk is, alsook op alle andere geïnteresseerden, bieden wij ook ontbijten aan. Wij hebben vier types van ontbijten, gaande van een kinderontbijt tot een luxe ontbijt. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Ons voornaamste doel bestaat erin mensen een aangenaam bezoek te bezorgen. Bij ons is niemand een nummer, maar wordt iedereen in een huiselijke, ongedwongen sfeer ontvangen om er te genieten van een biertje of ander drankje, al dan niet vergezeld van een hapje of een lekker gerecht. Daarnaast geven we onze bezoeker graag een kijkje in de rijkelijke geschiedenis van het gebouw.

Achter deze bakstenen schuilen reeds vele herinneringen en laat het net mooie herinneringen zijn die wij aan onze bezoekers willen meegeven! Beleven... Daar draait het om!

Naar top