Landgoed Argilière streeft ernaar om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, in een rustiek kader en een omgeving die perfect de sfeer van de Westhoek weergeeft. Het landgoed is rustig gelegen in Reningelst. De gastenkamers hebben een eigen tuin vol bloeiende planten en bloemen waar geuren en kleuren bij ieder seizoen veranderen.

De Bed & Breakfast kent een bewogen geschiedenis die terugkeert tot de 16de eeuw. Toen was het een landgoed en een schapenfokkerij, die de naam droeg van “schapstal”. Het landgoed gelegen te Poperinge werd gedeeltelijk vernield tijdens de Eerste Wereldoorlog en nadien gerestaureerd in haar oorspronkelijke staat. Na een noodzakelijke renovatie en uitbreiding van het gastenverblijf zochten we naar een nieuwe benaming. Het werd Landgoed “Argilière”, verwijzend naar de aanplanting van de hoogstammige boomgaard.

Op het landgoed Argilière kan je genieten van gastronomie, natuur, rust en volkse Bed & Breakfast tussen de lieve ezeltjes. De Bed & Breakfast uitbater verwelkomt je met een drankje.

Reserveer hier je logiesarrangement voor het Kunstenfestival Watou 
Geniet van een overnachting middenin een prachtig landschap en laat je 's morgens verwennen met uitgebreid ontbijt. Ontvang ter plaatse je festivaltickets en leuke voordelen.

Naar top