B&B In 't Groen

In 't Groen is landelijk gelegen in het brouwers- en poëziedorp Watou, in het hartje van de Westhoek. De streek van 't goede leven, hoppe en heerlijke streekbiertjes.

Het logies heeft 5 gezellige kamers elk met hun eigen ruim sanitair. 3 kamers zijn op het gelijkvloers voorzien. De luxe kamer heeft naast een ruim bad ook een regendouche! Met het gezin erop uit?! De kamers kunnen verbonden worden via connecterende deuren.

's Ochtends word je verwend met een streekgebonden luxe ontbijt! 's Avonds kan je vrijblijvend dineren op aanvraag.

De vakantiewoning is tijdloos vernieuwd in de oude stallingen, rustgevend ingericht met zicht op de natuur. Door de keuze van een warmtepomp, kunnen de kamers tijdens de zomermaanden aangenaam verkoeld worden en tijdens de winter ecologisch verwarmd.

In de zomer kan je relaxen in de grote tuin bij de zwemvijver in een ligzetel of op het gezellige terras, steeds kan je ook genieten van een partijtje petanque. Tijdens de winter is het samen vertoeven in de sfeervolle lounge bij het haardvuur. Wanneer de weergoden minder gunstig zijn kan je steeds in de speelschuur terecht voor indoor petanque, tafelvoetbal, biljart, diverse volkspelen ...

In 't Groen is gelegen op zowel het wandel- als fietsknooppuntennetwerk en dus een ideale uitvalbasis voor fietsen en wandelen. Elektrische fietsen op aanvraag. Ruime fietsberging met oplaadvoorzieningen.

Reserveer hier je logiesarrangement voor het Kunstenfestival Watou 
Geniet van een overnachting met uitgebreid ontbijt en ontvang het welkomstpakket incl. tickets en goodiebag.
Arrangement vanaf 216 euro, op basis van 2 personen. Aangepaste prijs mogelijk voor gezinnen of singles.

Naar top