Garden Concert: The Hot Swing Collective

Wanneer

  • woensdag 31 juli 2024 van 19:30 tot 21:00 uur

Locatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge

"The Hot Swing Collective" is een veelzijdige en pittige swingband, diep geïnspireerd door de legendarische Django Reinhardt met zijn aanstekelijke ritmes. Deze hechte groep combineert talent en kameraadschap naadloos om een onvergetelijke muzikale ervaring te bezorgen. Gevormd uit een gedeelde passie voor jazz en het plezier van samen spelen, brengen de leden van "The Hot Swing Collective" hun individuele flair om een uniek geluid te creëren dat publiek van alle leeftijden boeit.

Het collectief is een energiek non-profit ensemble dat een revolutie teweegbrengt in de muziekscene door opwindende optredens te combineren met een diepgaande toewijding aan sociale impact. Ze bieden een podium aan opkomende talenten en cultiveren muzikale kansen. Bij "The Hot Club Collective" verlichten ze niet alleen het podium met leuke optredens; ze veroorzaken een transformerende beweging in de muziekwereld.

Terwijl je geniet van de fantastische muziek in onze unieke tuin, worden ook de buikjes gevuld. Voor deze avond wordt de lekkere hap binnenkort bekend gemaakt. Deze lekker hap zit ook inbegrepen in de ticketprijs!

Prijs: 25 EURO (inclusief lekkere hap)

Prijs Talbotousians: 20 EURO (inclusief lekkere hap)

Reservatie: events@talbothouse.be

Organisatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge
Naar top