Wanneer
- zaterdag 14 oktober 2023 van 09:00 tot 16:00 uur
- zaterdag 4 november 2023 van 09:00 tot 16:00 uur
Locatie
Hopmuseum
Gasthuisstraat 71 , 8970 Poperinge
In het Hopmuseum kan je leren brouwen, brouwer Hans Vandeputte toont je al de kneepjes van het vak. Het biertje dat er gebrouwd wordt is een blonde tripel met de naam "Meester Ghybe".
We starten 's morgens om 9u. Tijdens de koffie overloopt de brouwer het verloop van de dag. Bedoeling is dat alle stappen van het brouwproces aan bod komen van het schroten van mout tot het bottelen in een fles. De deelnemers nemen de ganse dag aan alles actief deel. Verder staat er een korte rondleiding doorheen het Hopmuseum op het programma en uiteraard het degusteren van enkele biertjes. Over de middag worden er belegde broodjes aangeboden.
Einde omstreeks 16.00u
Reserveren op website www.hopmuseum.be (max deelname 8 personen)
We starten 's morgens om 9u. Tijdens de koffie overloopt de brouwer het verloop van de dag. Bedoeling is dat alle stappen van het brouwproces aan bod komen van het schroten van mout tot het bottelen in een fles. De deelnemers nemen de ganse dag aan alles actief deel. Verder staat er een korte rondleiding doorheen het Hopmuseum op het programma en uiteraard het degusteren van enkele biertjes. Over de middag worden er belegde broodjes aangeboden.
Einde omstreeks 16.00u
Reserveren op website www.hopmuseum.be (max deelname 8 personen)
Organisatie
Hopmuseum
Gasthuisstraat 71 , 8970 Poperinge
Leeftijd
vanaf 18
Categorieën
Contact
- hopmuseum@poperinge.be
- Tel.
- 057 33 79 22