Maand van de Markt

Wanneer

  • vrijdag 26 april 2024 van 07:00 tot 12:00 uur

Locatie

Stadscentrum
Grote Markt 1 , 8970 Poperinge

Zet in april een bezoek aan de wekelijkse markt in je agenda en maak kans op mooie prijzen!

De maand april is Maand van de Markt! Tijdens deze maand worden onze West-Vlaamse lokale markten in de kijker gezet. De markt brengt immers leven in de brouwerij, je vindt er een verrassend en lokaal aanbod en een marktbezoek is tof voor groot en klein!

Shop & win

Zet je een bezoekje aan de lokale markt in je agenda? Dan val je misschien wel in de prijzen. Bij een aankoop bij een deelnemende marktkramer krijg je een kaartje met een unieke wedstrijdcode. Deze code kan je registreren op maandvandemarkt.be.

De marktkramers en de deelnemende steden en gemeenten hebben een mooi prijzenpakket samengesteld. Je dingt bovendien ook mee naar één van de prijzen geschonken door de Provincie West-Vlaanderen: een beleving met overnachting in West-Vlaanderen of een diner bij een Lekkere Westen-chef!

Bij iedere aankoop in april op een deelnemende markt, kan je deelnemen aan de wedstrijd. Hoe meer aankopen, hoe meer winstkansen!

Geen toegang tot internet maar wil je toch kans maken op de lokale prijzenpot van je stad of gemeente? Deponeer je wedstrijdkaartje dan in een wedstrijdurne op de markt zelf of op een andere locatie in je stad of gemeente. Meer info via je stad of gemeente.

Deelnemende markten

De Maand van de Markt is een campagne van de vijf Vlaamse provincies, met de steun van VLAIO en de Vlaams Federatie voor Ambulante Handel, in samenwerking met deze 45 gemeenten:

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en Zwevegem.

Organisatie

Stad Poperinge
Grote Markt 1 , 8970 Poperinge
Naar top