26 jaar Poperinge Bierfestival

Wanneer

  • zaterdag 28 oktober 2023 van 14:30 tot 23:00 uur
  • zondag 29 oktober 2023 van 14:30 tot 23:00 uur

Locatie

Maeke Blydezaal
Doornstraat 43 , 8970 Poperinge
Eén van de oudste én het gezelligste bierfestival van ‘t land.
Een unieke tweedaagse in het centrum van de hop.

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 organiseert Bierclub Poperinge in samenwerking met Stad Poperinge en
Toerisme Poperinge het 26ste Poperinge Bierfestival. Het festival wordt reeds jaren geroemd als “Het gezelligste bierfestival van ’t land” in binnen- en buitenland, en had vorig jaar 2.600 bezoekers uit meer dan 20 verschillende landen. Met persaandacht in België, Engeland en Frankrijk mogen we zonder twijfel spreken van een bierfestival met internationale uitstraling. Op zaterdag 28 oktober mogen we omstreeks 16 uur de kersverse hopkoningin en eredames verwelkomen op de officIële opening.

Het wordt een unieke tweedaagse waar een selectie schitterende bieren door 25 brouwers zelf geschonken zullen worden. Ze geven de bezoeker uiteraard met veel plezier een woordje uitleg. Zoals altijd kan Poperinge Bierfestival uitpakken met nieuwe bieren die de brouwers in primeur aan het publiek presenteren: een absolute must voor de echte bierliefhebber!
Check vooraf zeker www.poperingebierfestival.be voor de bierselectie. Ook dit jaar zal de Maeke Blydezaal omgebouwd worden tot een gezellig bierdorp met houten vloer, ruim terras en een luifel met sfeervolle verlichting. De bar voor frisdranken en catering en een aparte vestiaire moeten het bezoek aan het festival zo aangenaam mogelijk maken.

Voor de muzikale omlijsting zorgt ons “huisorkest” The MG’s Brothers. Een rasechte live-band die z’n strepen ruimschoots verdiend heeft en ongetwijfeld zal zorgen voor de gepaste sfeer en ambiance. Voor deze editie brengen ze “Blue Jerry” mee, de gitarist van Will Tura.

Organisatie

Bierclub Poperinge
Oostlaan 18, bus A2 , 8970 Poperinge

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar
Naar top