NL FR EN DE
mei.jpg

Dineren in het hopveld

Vrienden van de Smaak organiseert culinaire belevenissen op unieke plekjes in België. Voor hun event op zaterdag 1 september kozen ze voor Brouwerij De Plukker uit Poperinge. Je dineert deze avond tussen de hopvelden van hopboer Joris Cambie. Op dit moment zal de hop nog niet geplukt zijn en belooft de omgeving dus geurend groen te zijn. Het is tweesterrenchef Tim Boury die het menu met streekbieren zal verzorgen voor 70 mensen die aan een lange tafel in het hopveld zullen plaatsnemen. Deelnemers voorzien best aangepast schoeisel en kledij volgens de weersomstandigheden. 

Voor 135 euro kan je deelnemen aan dit bijzonder diner. Inbegrepen zijn: aperitiefhapjes en -drankje, rondleiding, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht, aangepaste wijnen of bieren, slow koffie of thee met verse kruiden en een zoetigheidje, menu bereid door de chef. 

Inschrijven kan via Vrienden van de Smaak.